P4280002-normal.jpg

Käytiin tarkastamassa joko kangasvuokot ovat ilmestyneet. Nuppuja oli jo näkyvissä.

P4280011-normal.jpg

Lenkkeilimme läheisellä sairaalanmäellä, josta on upeat näköalat. Tässä kuvassa näkyy ihana joogapaikkani Naukion sauna.

Rakennus toimi aikoinaan paikkakuntalaisille pesutupana ja saunana. Vieläkin voi joogatunneilla joskus tulla nenään ihana pyykkituvan  tuoksu.

Sairaalanmäkeä sanottiin ennen vain mäeksi. Muistan kuinka aikuiset juttelivat jonkun joutuneen mäelle, kun tarkoittivat sairaalaa. Mäki oli minun ja liudan kakaroita leikkipaikka, koska asuimme ihan mäen kupeessa kerrostalossa. Nykyisin on hienoa kulkea samoja polkuja ja muistella, mitä missäkin leikittiin. Leikimme mm. roolileikkiä, jossa oli Robin Hood, joka pelasti hädässä olevia. Lapsia oli kymmenkunta ja leikissä eri kerroilla vaihdettiin rooleja. Mäellä on myös tietenkin tallessa isot kivet, joilla kiipeilimme. Yhden nimi oli partiokivi. Vanhempamme eivät arvanneet, että leikki oli joskus vaarallista, kun keikuimme ihan jyrkänteiden reunalla.

P4280019-normal.jpg

Siiri ja Eetukin nauttivat metsälenkistä. Talvella olemme tallustelleet lähinnä vain pyöräteillä.

P4280038-normal.jpg

Kävimme myös läheisellä Vanhalla hautausmaalla, jonne molemmat vanhempani on haudattu. No Eetu ja Siiri eivät kyllä sinne päässeet.