Olen ollut aina innostunut tekemään käsilläni ja välillä ovatkin kaapit olleet täynnä sukkia, ristipistokortteja, virkkaustöitä ja sen sellaista. Olen käynyt joskus kesäisin torillakin myymässä tekeleitäni ja kyllähän moni työ on mennyt käyttöönkin suht isossa perheessäni. Sukkia ja lapasia on tarvittu ja tarvitaan edelleen, vaikka kädet ovat jo kasvaneet.

Muun elämän pyörteissä käsityöt sitten välillä unohtuvat, kunnes sormet alkavat kaupoissa hypistellä lankoja ja kauniita kankaita. Halu käsillä tekemiseen alkaa heräillä ja lopulta on toimeen tartuttava, kun into kasvaa sellaisiin lukemiin.

Eilen sitten keksin alkaa pitämään blogia aiheesta ja muistakin aiheista, eikä meinannut uni tulla silmään, kun mietin, mitä kaikkea olen valmistanut elämäni aikana, Aionkin sivulleni tuoda juttuja kuvien kera vuosien varrella valmistuneista askareistani ja varmasti jutustelen muistakin minulle läheisistä aiheista. Kaksi jaloissa pyörivää koiraani tuovat varmasti myös väriä aiheisiini sekä luonto monensorttisine aiheineen.

Tästä kaikki siis alkaa...